laupäev, 30. juuni 2007

Vihmane puhkus

Kokkuvõttes olen oma puhkusega rahul. Vahepeal pidin küll närvirabanduse saama, et randa ei saagi ja kirusin ennast, et sel korral reisile ei läinud. Aga siis otsustasin tegeleda koduga.

Istun nüüd ja imetlen... Kõik koristasin ära, mida koristada oli võimalik. Kapid koristasin ära, sahtlid, lilled istutasin ümber, viisin kingad parandusse, vanad riided taaskasutuskeskusesse. Kõik läigib.

Lisaks sain piiramatus koguses magada ja lugeda. Käisin lapsega Shreki vaatamas. Paar õhtut õnnestus isegi grillida.

Kui ilm oleks ilus olnud, siis ma poleks kindlasti koristamisele mõelnud. Suvel ei viitsi kuidagi üldse sellisele asjale mõelda. Mul on suviti alati süümekad, kui koduuksest sisse astun. Liiv põrandal, hunnik pesemata nõusid, riided laiali...

Tööle lähen esmaspäeval täiesti puhanuna ja kodu on korras. Seekord siis teistmoodi puhkus, aga tegelikult mitte üldse halb. Tundub, et ilm hakkab ilusamaks minema:)

1 kommentaar:

Kats ütles ...

Mul tuli ka 2 nädalat tagasi õde Norrast külla. Ennem seda kui ta tuli olid ilmad nii 30 kraadised. See 2 nädalat, mis oli, sadas ainult vihma ja nüüd kui ta homme juba ära läheb, tundub et hakkab uuesti ilusaks minema. Nagu neetult!
Samas on hea ka. Me saime teha ära kõik need vajalikud asjad, mida me poleks 30kraadisel päeval eluilmaski viitsinud teha. Oleks ainult lebotanud rannaliival ja lebotanud ja lebotanud veel paarkorda :)